*************************************************

Nieuw: sinds juni beschikken we over een airco en is de meelzolder heerlijk koel op warme dagen!

*************************************************

Op woensdag en vrijdag ochtend zijn nog plaatsen vrij!

De tijd op woensdag is tijdelijk 9.30-10.30 uur, zodra een tweede groep start zijn de tijden gelijk aan de vrijdag (zie lesrooster).

************************************************

Ik ben Monique Bruinier, Saswitha gediplomeerd yogadocent; de Saswitha opleiding is een vierjarige docentenopleiding, erkend door de Vereniging van Yogaleerkrachten Nederland. De VYN toetst geregeld de erkende opleidingen op kwaliteit. Bij Saswitha hatha yoga heeft de adem een belangrijke rol in de yoga oefeningen en kan iedereen yoga beoefenen op zijn/haar niveau. Om de erkenning van de VYN te mogen voeren ben ik verplicht jaarlijks bijscholing te volgen om aan deze kwaliteitseisen te blijven voldoen.

Ik heb o.a. specialisaties gevolgd in Yoga voor Ouderen, Yoga voor mensen met een Lichamelijke beperking, Zwangerschapsyoga en Ayurvedische massage. Daarnaast heb ik een scriptie geschreven over Yoga en Osteoporose. 

Sinds 2003 geef ik les op dinsdag- en donderdagavond in de Meelzolder in De Meern, dit is boven fysiopraktijk Meerndijk. Sinds 2014 geef ik samen met Imca Meijer les op vrijdagochtend en vanaf januari 2017 ook op woensdagochtend.

Op deze site vind je vrijwel alle informatie over de lessen en meer. Je kan hieronder een opname van een korte les bekijken om een beeld te krijgen van mijn lessen. Heb je meer vragen? Neem dan contact op via de contactpagina. 

Voel je welkom!

Monique Bruinier

Yogahelpt.nl in Portugal (korte les)